Tandartspraktijk van der Veen

Een gezonde mond voor hem en haar

Behandelingen

Restauratieve tandheelkunde

Met behulp van een vulling herstelt de tandarts de normale functie en vorm van een door tandbederf aangetaste tand of kies. Eerst verwijdert de tandarts het aangetaste weefsel. Vervolgens wordt het gebied grondig gereinigd en tenslotte wordt de holte opgevuld met vulmateriaal.Lees meer

Wortelkanaalbehandeling (endodontie)

Een wortelkanaalbehandeling is een ander woord voor zenuwbehandeling. Vaak is hevige kiespijn de aanleiding. Het levende deel van de tand/kies (de ‘pulpa’) is dan zo ontstoken dat de zenuw verwijderd moet worden om de pijn te stoppen. Zo worden verdere ontstekingen voorkomen.

Lees meer

Gebitsprothese

Bij het ontbreken van enkele tanden of kiezen kan een gedeeltelijke gebitsprothese de oplossing zijn. Ontbreken al uw tanden, dan is een volledige prothese aan te raden

Lees meer

Kindertandheelkunde

Gaatjes in het melkgebit voorkomen?

Neem uw baby alvast in de maxi cosi mee als u, als ouder, voor controle komt! Zo kan de nieuwsgierigheid aangewakkerd worden en het kind went dan al aan de behandelingsomgeving zonder in de stoel te hoeven. Al vanaf twee jaar zijn kinderen meer dan welkom voor een controle. Wij nemen de tijd om uw kind op een begrijpelijke en speelse manier te laten zien wat een tandartsbezoek inhoudt. Samen zorgen we ervoor dat uw kinderen van jongs af aan op hun gemak zijn tijdens een tandartsbezoek.

Lees meer

Vaste prothetiek

Moet een groot deel van uw kies of uw gehele kies worden vervangen? Dan krijgt u te maken met de termen kronen, bruggen en facings. Wij leggen u graag uit wat het verschil is tussen deze oplossingen en wanneer u welke behandeling kunt verwachten.

Lees meer

Afspraak maken

Bel voor een afspraak